ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ SHOW THΣ EUROVISION



Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ τα χρήματα που κάλυψαν το κόστος του show της Εurovision διατέθηκαν εξολοκλήρου από χορηγούς.Μάθετε λοιπόν τώρα ποιοί είναι αυτοί οι Χορηγοί. Είναι ο ΟΤΕ, ο ΕΟΤ, ο Δήμος Αθηναίων οι Ολυμπιακές Αερογραμμές και η TRIDENT. Δηλαδή μια μόνο ιδιωτική εταιρεία (Η ΤRIDENT). Tώρα πως μπορεί ο καταχρεωμένος Δήμος της Αθήνας που καταστρέφει το Πράσινο και αδυνατεί να μαζέψει τα σκουπίδια να διαθέτει τα χρήματα των δημοτών σε ηλίθια show ρωτήστε τον Κακλαμάνη.Για να μην αναφέρουμε τη Ολυμπιακή που κατά την δήλωση του Χατζηδάκη στοιχίζει στο δημόσιο ένα εκατομμύριο Ευρώ την ημέρα.Δηλαδή στην ουσία η μια κρατική Εταιρεία παριστάνει τον χορηγό της άλλης με τα χρήματα των φορολογουμένων σε καιρό κρίσης και με σκοπό την αποβλάκωση των πολιτών.Τώρα γιατί η ΕΡΤ που τόσο εύκολα βρίσκει χορηγούς συνεχίζει να χαρατσώνει τους πολίτες μεσω του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος ρωτήστε τον Παναγόπουλο.Αηδιάσαμε πια με τις μεθοδεύσεις τους. Τρώνε και πίνουν <<εις υγείαν των κορόιδων>>.

3 σχόλια:

  1. Τις καλημέρες μου και τα σέβη μου. Συγχαρητήρια για το ήθος και τον πολιτισμό του μπλογκόσπιτου που κουμαντάρεις. Μάλλον θα παρατείνω σ
    την επίσκεψή μου... επ' αόριστον!

    Όσον αφορά το σχόλιό σου, τα ίδια διερωτήθηκα κι εγώ: http://papaourologia.blogspot.com/2009/02/blog-post_1611.html

    Τα σέβη μου και πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Γνωρίζω το Βlog σου και εκτιμώ αυτό που κάνεις.Συμπτωματικά έχουμε ανάρτηση με το ίδιο θέμα και τις ίδιες απόψεις.Ο χώρος μας δέχεται επίθεση που θα ενταθεί διότι απειλούνται κατεστημένα συμφέροντα. Νομίζω θα αντέξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θέλει μόνο "Αρετή και Τόλμη" η ελευθερία των ιδεών και των απόψεων. Θέλει και μυαλό. Και πιστεύω πως από αυτό τουλάχιστον διαθέτουμε μπόλικο!

    Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα τις σκέψεις σας.Δεκτές και οι ύβρεις